SAKARYA / GEYVE - Akdoğan İlkokulu

3.SINIFLARA YÖNELİK OLARAK MATEMATİK KURSUMUZ AÇILDI.

May

Okulumuzda düzenlediğimiz satranç turnuvası sonucu kazanan ilk 3 öğrencimize ödülleri verildi.

May

Akdoğan İlkokulu 1-A sınıfı öğrencileri ÇEDES projesi kapsamında önce pamukların arasına fasulye tohumları yerleştirdiler. Daha sonra filizlenen fasulyeleri toprağa ektiler.

May

Okulumuz 3-A sınıfı Geleneksel Çocuk Oyunları Mendil Kapmaca yarışmasında 3. olarak kupayı almaya hak kazanmıştır. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

8. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK KAZANIM DEĞERLENDİRME SINAVI YAPILDI.

Mrt

Sekiharman mahallemizde faaliyet gösteren anakulu şubemizin çalışmaları

Mrt

Okulumuzun 1-A Sınıfı öğrencileri tarafından okulda depremzedeler için kermes düzenlendi. Düzenlenen kermeste hem paraları öğrendiler, hem de kermes gelirini depremzedelere iletmek üzere Okul Müdürü Yunus ÇINAR'a teslim ettiler. Asrın felaketinde hayatını kaybeden herkese baş sağlığı dileyen Okul Müdürü Yunus ÇINAR:  "Biz de üzerimize ne düşüyorsa yapmaya çalıştık. Öğrencilerimiz, sınıf öğretmenleri ile  bu anlamlı kermesi düzenledi. Bu kermesten elde ettiğimiz geliri, depremden etkilenen aileler yararına kullanacağız." İfadelerine yer verdi.  Sınıf Öğretmeni Esra KURŞUN; "Kendileri Küçük ama yürekleri kocaman öğrencilerime ve yardımlarını esirgemeyen velilerime çok teşekkür ediyorum." İfadelerine yer verdi.

Mrt

Okulumuz olarak depremzedeler yararına düzenleyeceğimiz kermesimize tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz.

Mrt

SENİN MACERAN SERİSİ kitaplarının yazarı eğitimci Elif ALP okulumuz öğrencileriyle söyleşi gerçekleştirdi. Yazarımız ve kitapları öğrencilerimiz tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından planlanan bu haftaki okuma saatimiz...

Kas

Anaokulu öğretmenimiz turşu kurdu.

Kas

Sekiharman Mahallesi Anaokulunu ziyaret ettik. Anaokulu öğretmenimizden okulumuz hakkında bilgi aldık.

Ekm

Kitap Sakarya uygulaması kapsamında tüm sınıflarımızda 1. ders saatinde Kitap Okuma etkinliği yapıldı.

Ekm

İlçe milli eğitim müdürümüz Mehmet Doğan ve Şube müdürümüz Remzi Şengül okulumuzu ziyaret ettiler.