T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SAKARYA / GEYVE - Akdoğan İlkokulu

OKUL KIYAFETİ DEĞİŞİKLİĞİ

DİKKAT! OKUL KIYAFETLERİMİZ DEĞİŞİYOR...

 

Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu, velilerimizden gelen talep doğrultusunda   15.03.2024  tarih ve 68 sayılı karar ile  ile  2024/2025 Eğitim-Öğretim yılından itibaren kademeli olarak öğrenci kıyafetleri değiştirilmesi kararı almışlardır.

 

Öğrencilerimizin iki farklı kıyafet giyiyor olmalarından kaynaklı bir belirsizlik olması, en son kıyafet değişikliği yapıldıktan sonra yaklaşık 8-10 yıl geçmiş olması ve velilerden de yoğun talepler gelmesi nedeniyle, kıyafet değişikliği ile ilgili alınan karar müdürlüğümüzce de  uygun görülmektedir.

 

Bu doğrultuda, okulumuza yakışır bir kıyafet belirlenmesi için oluşturulan "Kıyafet Belirleme Komisyonu" çalışmalarına başlamıştır. 

Buna göre gelecek yıl 1.sınıfa başlayacak olan öğrencilerimiz okulumuzun belirlediği yeni kıyafeti alacaklardır. Diğer öğrencilerimiz var olan kıyafetleriyle devam edebileceklerdir. Kıyafetini değiştirmek ya da yenilemek isteyen ara sınıf öğrencileri de artık okulun yeni kıyafetlerini alacaklardır. Velilerimize ve kıyafet satışı yapan esnaflarımıza önemle duyurulur.

 

 

 
Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 02.05.2024 - Güncelleme: 02.05.2024 14:56 - Görüntülenme: 10
  Beğen | 1  kişi beğendi