SAKARYA / GEYVE - Akdoğan İlkokulu

Ara

15 TEMMUZ ÇOCUK GAZETESİ

Geleceğin teminatı olan çocuklarımız ile 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri kapsamında günün anlam ve önemini belirten demokrasi bilinci, milli birlik ve beraberlik, vatan ve millet sevgisi, yurt savunması, cesaret ve fedakarlık ile şehit ve gazilerimizin hatıralarını yaşatılması konularında farkındalık oluşturmak için okul gazetesi hazırladık.

Ara

Ekm

İstanbul'da ve Sakarya'da farklı üviversitelerde öğrenim gören üniversiteli öğrenciler okulumuzu ziyaret ettiler. Okulumuz öğrencilerine küçük hediyeler dağıttılar ve öğrencilerimizle etkinlikler düzenlediler.

Ekm

İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarında başta çocuklar olmak üzere hayatını kaybedenler için bugün  okulumuzda Bayrak Töreni öncesinde 1 Dk lık saygı duruşunda bulunduk.

Tem

OKULUMUZUN TADİLAT ÇALIŞMALARINDA SONA GELMEK ÜZEREYİZ. EYLÜL AYINA TADİLAT ÇALIŞMALARI BİTMİŞ VE SINIFLARIMIZ TEMİZLENMİŞ OLARAK ÖĞRENCİLERİMİZİ VE ÖĞRETMENLERİMİZİ BEKLİYOR OLACAĞIZ.

Tem

OKULUMUZUN TADİLAT ÇALIŞMALARI BAŞLADI.

Tem

3.SINIFLARA YÖNELİK OLARAK MATEMATİK KURSUMUZ AÇILDI.

May

Okulumuzda düzenlediğimiz satranç turnuvası sonucu kazanan ilk 3 öğrencimize ödülleri verildi.

May

Akdoğan İlkokulu 1-A sınıfı öğrencileri ÇEDES projesi kapsamında önce pamukların arasına fasulye tohumları yerleştirdiler. Daha sonra filizlenen fasulyeleri toprağa ektiler.

May

Okulumuz 3-A sınıfı Geleneksel Çocuk Oyunları Mendil Kapmaca yarışmasında 3. olarak kupayı almaya hak kazanmıştır. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

May

Okulumuzda Nisan ayında sınıfında örnek olan öğrenciler belgelerini aldılar. Aynı zamanda ayın en temiz sınıfı da seçildi.

May

23 Nisan okulumuzda coşku ile kutlandı.